torstai 18. tammikuuta 2018

Love Me Do -messujen agenda!

Heippa!


Uskokaa tai älkää, mutta pian koittaa uudet häämessut: Love Me Do -messut ensi lauantaina ja sunnuntaina 20.-21.1.2018! Ihanaa, sillä häämessut on ihan parhaita! Ida's Daydream -blogi osallistuu innoissaan jälleen hääblogimiittiin!



Kuva: borrowedandblue.com
Olen nyt muutamia häämessuja kierrelleenä todennut, että ainakin itselleni sopii ympäripyöreän katselun ja ständiltä toiselle haahuilun sijaan selkeät päämäärät. Viimeksi Mennään naimisiin -häämessuilta halusin ennen kaikkea löytää vihkisormuksen, ja käytinkin lähes kaiken messuajan kultasepänliikkeiden ständeillä. Nyt se ihanuus on kuitenkin löytynyt (<3), joten on aika ottaa uusi haaste vastaan: morsiusneitojen ja kaasojen puvut!

Minulla on siis 4 morsiusneitoa, jotka ovat kaikki siskojani.
Lisäksi minulla on 3 kaasoa, kaikki rakkaita ystäviäni.


Morsiusneidoille olen ajatellut täsmälleen samansävyisiä pukuja, jotka eivät kuitenkaan mieluiten olisi täysin samanlaisia. Morsiusneitojen puvuiksi haaveilen pitkiä, laskeutuvasta ja kevyestä kankaasta tehtyjä pukuja.


Kaasojen pukujen suhteen minulla ei sen sijaan ole selkeää visiota. En haluaisi pakottaa ketään pukeutumaan asuun, jossa ei viihdy (lue: siskoja tosin voi vähän pakottaa :D), mutta toisaalta toivoisin myös kaasojen puvuissa olevan jotakin yhteneväistä. Esim. kaikki pitkiä pukuja, tai sitten kaikki esim. polvipituisilla helmoilla.

Kuva: DHgate.com
Sekä kaasojen, että morsiusneitojen pukujen toivon olevan jotakin heleää pastellisävyä, esim. vaaleaa roosaa, mintunvihreää, beigeä, hempeää kultaa tai miksei vaaleaa harmaatakin. Kaasojen pukujen ei kuitenkaan tarvitsisi olla samaa sävyä morsiusneitojen pukujen kanssa, eikä välttämättä keskenään samaa sävyä myöskään.


Haastetta pukujen löytymisessä kyllä riittää, sillä olemme eri ikäisiä ja kokoisia ja mielipiteitäkin on yhtä monta kun tyttöäkin.

Teemme kuitenkin kunnon excursion (yhtä kaasoani ylitöidensä vuoksi lukuunottamatta) Love Me Do -messuille, johon tiedän erään potentiaalisen mekkoja myyvän yrityksen tulevan. Hääblogimiitin osalta vapaata aikaa messuilla on hieman rajallisesti, joten toivottavasti saamme päätöksiä tehtyä ja lähdemme messuilta puvut mukana tai ainakin tilattuna!
Tulkaa vetämään hihasta, jos törmäillään messuilla! :)

Terkuin,

Ida
 

4 kommenttia:

  1. Mulla on itse asiassa ihan samat pläänit messuiluun, kaasoille pitäisi saada mekot! :) Voipi olla, että suuntaamme samalle mekkopisteelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Joo meillä on varmasti sama ständi mielessä! Lähteekö sulla kaasot mukaan? Meitä on ainakin monen kokoista ja pituista tulossa jos haluat arvioida miten sun kaasoille istuisi ! :)

      Poista
  2. Siskoissa kaasona/morsiusneitoina on se hyvä puoli että niitä voi tosiaan vähän pakottaa xD Mulla on siis toinen kaasoista myös siskoni. Tosin tämä kyseinen on vähän vaikeasti pakotettava tapaus ja sanoi heti alkuun että mitään halpaa huonoa mekkoa hän ei laita :D Laadukkaaseen ja kaikkia osapuolia miellyttävää valintaan onneksi päästiin. :)
    Kuulostavat ihanilta nuo värivaihtoehdot joita olet kaavaillut mekkoihin, kauniita myös noiden kuvien inspiraatiokuvien mekot. Toivottavasti postitat jotain kurkistuskuvaa ainakin millaiset mekot löytyivät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllättäen päädyimmekin valitsemaan kaikille tytöille saman mekon samansävyisenä! Ja ainakin 3/4 tykkäsi mekosta kovasti :D Siskoille voi aina sanoa vähän suoremmin, mutta monesti he sanovat myös takaisin vähän suoremmin! :D

      Poista

Kuulen mielelläni kommenttisi!