torstai 13. huhtikuuta 2017

Haaveissa (villi) hääkimppu

Heippa!

Kun aloin suunnitella häitämme vuosi sitten kesällä, itselläni oli yllättävän selkeä käsitys siitä, mitä halusin niin hääkimppuni kuin muidenkin koristeluiden ja kukkien osalta: haaleaa vaaleanpunaista, pioneja, ruusuja, symmetriaa, siloiteltua, ei mitään rönsyilevää, harmoniaa. Hääkimppuni suunnittelin koostuvan vain yhdestä kukkalajista, pioneista tai ruusuista, ja olevan muodoltaan täydellinen ja kiinteä pyöreä paketti! Alla kaksi insipiskuvaa, jotka tuolloin ihan alkuvaiheessa tallensin Pinterest-kansiooni.


Nyt vajaa vuosi myöhemmin en voisi olla enempää eri mieltä.

Olen selaillut Pinterestiä luuuukuisia tunteja ajankulukseni esim. matkustaessa... tai kun pitäisi lukea tenttiin... tai kun pitäisi jo nukkua, muttei nukuta. Ja vähitellen siloiteltu harmonia alkoi ärsyttää. Pionikin alkoi ärsyttää. Ja vaaleanpunainenkin.



Sama juttu tapahtui hääkukkien lisäksi myös kattauksen ja muun somistuksen kanssa: haluan sittenkin rönsyilevää ja vehreää vihreää ja luonnollisuutta, villikukkamaisuutta. Ehkä ripaus rustiikkia, mutta ei nimenomaisesti ainoastaan pitsireuna- ja juutinarukoristeluita.



Unelmieni hääkimppu olisi suuri ja rönsyilevä ja koostuisi useammasta kasvilajista, kukkien lisäksi myös lehdistä, mutta siinä olisi kuitenkin jokin yhtenäinen juju! Hääkimppu olisi myös linjassa sulhasen, bestmanien, kaasojen, morsiusneitojen, morsiusparin vanhempien ja morsiuslasten kukkakoristeiden kanssa. Ehkäpä meillä voisi olla yksi tai kaksi teemakukkaa?
Niin se mieli muuttuu! Saapa nähdä, millaisista kukista haaveilen silloin, kun hääpäivä lähestyy! Ollaanko palattu alkupisteeseen, mennäänkö tämän hetken suunnitelmilla, vai eteneekö tämä villimpi meno ja josko astelenkin alttarille jukkapalmu kädessäni...

Terkuin, Ida

4 kommenttia:

  1. oi miten kauniita!! pinterestistä löytyykin onneks kuvia vaikka minkälaiseen tyyiin! ihanaaaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minustakin! Juu, Pinterest on kyllä aivan korvaamaton näissä hääsuunnitteluissa! :)

      Poista
  2. Hei! Vasta löysin tieni sun hääblogiisi, ihanalta näyttää! :) Ja meidän hääkimppuhaaveet on kyllä hyvin samankaltaset! Tai itselle on tulossa tuollainen luonnollinen ja vähän "villi" kimppu ja sinne ujutetaan vähän sitä pinkkiä sekaan, niin ei tule pinkkiällötysövereitä ;)

    VastaaPoista
  3. Hei! Tervetuloa! Täällä on ollut hieman blogi-hiljaisuutta viime aikoina, kun muu elämä ollut taas vähän kiireisempää, mutta pienen tauon jälkeen hääintoilu alkaa taas nostaa päätään :) Pinkki on kyllä niin ihana väri, etenkin kun sitä on vaan vähän muun joukossa!

    VastaaPoista

Kuulen mielelläni kommenttisi!